Jornada d’estudi i d’homenatge a Pere Verdaguer a la Universitat de Perpinyà

Avui  dijous 1er de desembre tindrà lloc a la Casa dels Països Catalans de la Universitat de Perpinyà, una jornada d’estudi i homenatge a Pere Verdaguer.

A partir de 13h i fins a 18h30, hi haurà tota una sèrie d’intervencions, totes destinades a la vegada a estudiar una obra i una personalitat incontornejable per comprendre la vitalitat i la realitat de la llengua i de la cultura catalanes a Catalunya Nord, i també dedicades a retre homenatge a l’home, autor de més de 60 títols i que ha contribuït a la creació d’eines tan importants per al català que els Estudis Catalans a la Universitat o la Universitat Catalana d’Estiu.

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer), el grup de recerca dels Estudis Catalans (ICRECS-CRESEM) seran presents, i encara l’IEC, Institut d’Estudis Catalans del qual forma part Pere Verdaguer, serà representat pel seu president i per la presidenta de la Secció Filològica, Teresa Cabré, com també les PUP, Premses Universitàries de Perpinyà o encara els estudiants que representaran algunes pàgines de Verdaguer o de gent propera que evocarà les múltiples facetes d’aquesta personalitat excepcional.
Entrada lliure.