El cicle de conferències sobre « Els microestats: diplomàcia i cooperació”

Els estudiants del màster 2 de Relacions Internacionals de l’Institut d’Estudis Polítics d’Estrasburg. (Foto: IEC)

El cicle de conferències sobre « Els microestats: diplomàcia i cooperació » que va començar el mes d’octubre de 2017 fins el febrer de 2018 organitzat per l’IEC i la seva Delegació de Perpinyà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Polítics d’Estrasburg (IEP) es va cloure el 4 octubre a la Casa de l’Europa de l’Eurometropol d’Estrasburg amb una Taula rodona sobre: « El rol dels microestats en les organitzacions europees ».

Es va comptar amb la presència dels estudiants del màster 2 de Relacions Internacionals de l’IEP i amb la presència de:

Albert BATTLE (Institut d’Estudis Andorrans); Pierre-Alexis BLEVIN (advocat, doctor en dret); Martine CAMIADE (Delegació de Perpinyà – IEC); Maria COROMINAS (Presidenta de la Secció Filosofia i Ciències Socials – Institut d’Estudis Catalans); Anne HOFMANN (Euroinstitut de Kehl, Xarxa TEIN); Wilfried MARXER (Institut du Liechtenstein de Bendem); Sylvain SCHIRMANN (Institut d’Estudis Polítics – Estrasburg); Claudine TARRENE (secretària, Delegació de Perpinyà – IEC); Albert VILLARÓ (Institut d’Estudis Andorrans) i Birte WASSENBERG (Institut d’Estudis Polítics– Estrasburg).

L’ambaixador Josep Areny Aché durant la seva conferència.  (Foto: IEC) 

Es va finalitzar amb una conferència-debat a càrrec de l’ambaixador d’Andorra al Consell d’Europa, Josep Areny Aché sobre « Andorra, un microestat en les organitzacions europees ».

La conferència-debat amb l’ambaixador d’Andorra al Consell de l’Europa. (Foto: IEC)