Reunió de preparació de la 8ena MASTER CLASS 

El propassat dia 3 de juny va tenir lloc a París a la MOT –Missió Operacional Transfronterera- una reunió de preparació de la 8ena MASTER CLASS TRANS/FRONTERES i DIÀLEG DISCIPLINARI en presència de tots els universitaris présents a la 7ena MASTER CLASS  que va tenir lloc a Barcelona al gener/febrer 2019.

Aquesta vegada, tindrà lloc a Marsella els 29/30/31 de gener de 2020 sota la temàtica Obstacles i oportunitats de la cooperació territorial de les dues ribes de la Mediterrània.

Va ser l’ocasió per la delegada Martina Camiade de presentar el portal dedicat a hora d’ara a la Xarxa Master class. Trans-fronteres.iec.cat creada per l’IEC a través el seu servei de Recursos Digitals i amb la preciosa col.laboració de Santi Muxach i  Riubrogent.

(IEC, 2019)