Convocatòria Premi Catalunya del Nord 2017

La delegació de l’Institut d’Estudis Catalans a Perpinyà convoca el Premi Catalunya del Nord 2017.

Bases:

1.- Es convoca el Premi Catalunya del Nord de l’Institut d’Estudis Catalans 2017 per a estudis, treballs o documents pedagògics  per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya del Nord o de qüestions que l’afecten.

2.- Són admeses a concursar obres inèdites originals en català, no premiades en altres concursos, de 100 pàgines com a mínim, realitzades per una o més persones, que no tenen compromisos d’edició i que no han estat presentades a cap altre premi durant el període del concurs.

3.- La dotació del premi serà de 3000 euros, aportats per l’Institut d’Estudis Catalans.

4.- Composició del jurat : la Delegada del President de l’IEC per Perpinyà, el Director dels Estudis Catalans de la Universitat de Perpinyà, els Presidents de les Seccions Filològica, Historico-Arqueològica i de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut, o els membres a qui deleguin.

5.- Els originals s’han de trametre abans del 31 de març del 2017 a la Delegació de Perpinyà de l’Institut d’Estudis Catalans, Casa dels Països Catalans, Universitat de Perpinyà Via Domitia, Camí de la Passió Vella, F-66860 Perpinyà Cedex, en un sobre tancat portant la menció “Premi Catalunya del Nord de l’Institut d’Estudis Catalans 2017”. A l’interior constaran el nom, cognom, adreça i telèfon de l’autor o dels autors ; si es presenten els originals sota un pseudònim aquestes indicacions seran inscrites dins una plica tancada que s’obrirà després de la votació del jurat.

6.- La presentació dels originals pressuposa que els autors concursants accepten les bases del premi i els efectes corresponents.

7.- El premi s’entregarà a Perpinyà durant la Nit literària de la Sant Jordi 2017.

 

Per més informacions contacteu la delegació:  perpinya@iec.cat