Conferència JM Terricabras

terri

Per veure la conferència:

https://www.youtube.com/watch?v=7qwiezaNdYg

El diputat europeu sud-català Josep Maria Terricabras donarà una conferència titulada El procés d’independència de Catalunya i Europa, el divendres 18 de novembre a les 18h30 a la Casa de la Generalitat. Antic professor de filosofia a la Universitat de Girona, Josep Maria Terricabras és diputat pel partit Esquerra Republicana de Catalunya des del 2014 i, des del Parlament Europeu, té un coneixement directe de com es viuen des de les institucions europees el procés de Catalunya cap a la independència. Aquesta trobada, organitzada amb la delegació a Perpinyà de l’Institut d’Estudis Catalans, serà una bona ocasió de tenir informacions precises sobre la internacionalització de la qüestió catalana.

Més informacions: Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria Perpinyà, 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat